TKO JE ILLUSTRO?

Tvrtka Illustro d.o.o. osnovana je krajem 1997. godine sa sjedištem u Rijeci. Osnovni motiv i razlog osnivanja bio je izraditi i predstaviti tržištu visoko kvalitetan programski proizvod koji u potpunosti zadovoljava potrebe modernog poslovanja. S obzirom da je informatizacija vrlo dinamičan proces, a briga o osiguranju kvalitete našeg proizvoda ne prestaje, sa našim korisnicima uspostavljamo trajnu poslovnu suradnju kroz koju kontinuirano pratimo njihov razvoj.

 .

Aktivni smo član Oracle Partner Programm-a (OPP), a odnos je reguliran partnerskim ugovorom – Alliance Member Agreement (AMA). Kao OPP partner tvrtka ima pravo podlicenciranja Oracle tehnologije.
Uz razvoj osnovnog proizvoda – IDEA poslovnog sustava, Illustro pruža i usluge konzaltinga u planiranju, razvoju i uvođenju informacijskih sustava.

Idea Poslovni Sustav

Današnji način poslovanja i tempo rada sve više nameću potrebu za poslovnim sustavima koji osiguravaju jednostavnu uporabu, prilagodljivost i čvrstu integriranost te izvanrednu učinkovitost što će u potpunosti osigurati nadzor i upravljanje poslovnim procesima. IDEA je integrirani poslovni sustav namijenjen manjim, srednjim i većim tvrtkama. Poslovni sustav realiziran je u Oracle tehnologiji, a koncipiran je tako da uz postojeće zakonske propise prvenstveno zadovolji potrebe izvještavanja poslovodstva podacima bitnim za upravljanje tvrtkom i donošenje poslovnih odluka.

Sve IDEA poslovne cjeline prezentirane su grafičkim prikazima i gotovim izvješčima, od jednostavnih pa sve do složenih analiza i izračuna, s mogućnošću promatranja u zadanim razdobljima. Podaci se u sustav unose samo jednom te je mogućnost pogreške u evidentiranju bitno smanjena. Praćenje poslovnih događaja moguće je kroz sve razine poslovanja. IDEA je prilagodljiva svakom korisničkom okruženju odnosno načinu poslovanja, a njezin intuitivni grafički dizajn olakšava uporabu. Korišteni grafički simboli su jasni, dosljedni i logični. Izgled i funkcionalnost sustava moguće je prilagoditi tako da odgovara upravo vama i vašim potrebama i željama. Radi maksimalne prilagodbe sustava korisniku osiguravamo i savjetodavnu potporu pri uvođenju sustava u rad te dodatnu nadogradnju prema vašim specifičnim potrebama poslovanja.

Verzije

Pregledajte sve verzije programa koje nudimo
Saznajte više

Prezentacija

Zadovoljni dosad predstavljenim? Javite nam se!
Dogovorite prezentaciju